MENGEŠ, DOMŽALE, KAMNIK, TRZIN

ZA FIT NOSEČNICE, MAMICE IN PUNCE

Blog

URNIK
Napisal Katja  

URNIK 2016/ 2017

Z vadbo začnemo 5.9.2016!

 

FIT PUNCA - ponedeljek 18.30, CIRIUS Kamnik

FIT NOSEČKA - ponedeljek 19.30, CIRIUS Kamnik

FIT TREBUŠČEK - sreda 20.00,  FIT MALČEK Trzin

 

Zaradi lažje organizacije in kvalitetne izvedbe, se je na vadbe potrebno prijaviti. Prijave sprejemam na mobitel: 040 730 891 - Katja ali na meil: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

 

Za vadbo nosečnic, za FIT NOSEČKO in FIT TREBUŠČEK, potrebujete udobna oblačila, primerno obutev ter plastenko z vodo. Vadba za mamice, za FIT PUNCE, lahko poteka v družbi vaših dojenčkov. Za vadbo poleg udobnih oblačil ter plastenko z vodo, potrebujete še nekaj otroških igrač. Pri vadbi na prostem, naj bo vaš dojenček v otroškem vozičku.

 

 CENIKI

Več informacij dobite na emailu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

 

 

 

 

 

Preberite več:
 
INDIVIDUALNA VADBA
Napisal Katja  

Bolečine v križu, uhajanje urina, razmak preme trebušče mišice, prekomerna telesna teža, nezadovoljstvo s svojim telesom, slaba telesna kondicija…

 

Velikokrat o svojih težavah ne govorimo radi. Nerodno nam je. Težave pa nas mučijo in pripomorejo k slabši kakovosti življenja. Na voljo so individualni programi, kjer svoje težave in želje po spremembi zaupate samo meni. Pomagala vam bom, da boste težave omilile/odpravile in bile bolj zadovoljne same s sabo.

 

Sestavim vam lahko individualni program treninga (nosečnice, poporodna vadba, programi za zmanjšanje telesne teže, program za povečanje mišične mase…). Individualni program lahko izvajate v domačem okolju ali pa vadbo v domačem okolju kombinirate z vodeno vadbo. Lokacija srečanj je po dogovoru z vami.

 

Svoje zamisli, vprašanja, želje mi pošljite na email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali me pokličite po telefonu: 040 730 891, Katja.

 

Naj vam ne bo nerodno in naj vas ne bo strah. Zberite pogum in mi pišite. Z željo po spremembi in začetku realiziranja le te, ste prvi korak na samozavestnejšo pot že storile.  

13.10.30 8

Preberite več:
 
Rutke za slinkote
Napisal Katja  

 

RUTKE ZA SLINKOTE

slincki pomanjsani

 

Rutke so dvoslojne, izdelane iz flisa in jerseya, kar omogoča dobro vpojnost in toploto.
Material je zelo nežen do otroške kože in prožen. 
So lepo nosljivi in večnamenski, saj lahko grejejo vratove vaših malčkov, ali pa jih uporabljate kot slinček. 

Več na: rutke za slino

Preberite več:
 


Sezona 2022/2023

VABLJENE NA VADBO! 

Začnemo v četrtek 6. oktobra 2022.

 

Vadba FIT PUNCA 

četrtek, 19.00-20.00, online

FIT NOSEČKA - INDIVIDUALNE URE VADBE v živo ali online.

Obvezne prijave na: info@fitnosecka.si ali na 040-730-891,Katja.

 

Športen pozdrav

Katja