MENGEŠ, DOMŽALE, KAMNIK, TRZIN

ZA FIT NOSEČNICE, MAMICE IN PUNCE

INDIVIDUALNA VADBA

Bolečine v križu, uhajanje urina, razmak preme trebušče mišice, prekomerna telesna teža, nezadovoljstvo s svojim telesom, slaba telesna kondicija…

 

Velikokrat o svojih težavah ne govorimo radi. Nerodno nam je. Težave pa nas mučijo in pripomorejo k slabši kakovosti življenja. Na voljo so individualni programi, kjer svoje težave in želje po spremembi zaupate samo meni. Pomagala vam bom, da boste težave omilile/odpravile in bile bolj zadovoljne same s sabo.

 

Sestavim vam lahko individualni program treninga (nosečnice, poporodna vadba, programi za zmanjšanje telesne teže, program za povečanje mišične mase…). Individualni program lahko izvajate v domačem okolju ali pa vadbo v domačem okolju kombinirate z vodeno vadbo. Lokacija srečanj je po dogovoru z vami.

 

Svoje zamisli, vprašanja, želje mi pošljite na email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali me pokličite po telefonu: 040 730 891, Katja.

 

Naj vam ne bo nerodno in naj vas ne bo strah. Zberite pogum in mi pišite. Z željo po spremembi in začetku realiziranja le te, ste prvi korak na samozavestnejšo pot že storile.  

13.10.30 8

 

Sezona 2022/2023

VABLJENE NA VADBO! 

Začnemo v četrtek 6. oktobra 2022.

 

Vadba FIT PUNCA 

četrtek, 19.00-20.00, online

FIT NOSEČKA - INDIVIDUALNE URE VADBE v živo ali online.

Obvezne prijave na: info@fitnosecka.si ali na 040-730-891,Katja.

 

Športen pozdrav

Katja