MENGEŠ, DOMŽALE, KAMNIK, TRZIN

ZA FIT NOSEČNICE, MAMICE IN PUNCE

FIT NOSEČKA
Napisal Katja  

Nosečnost in porod sta za žensko nepozabni doživetji, ki za vselej spremenita njen način življenja in mišljenja. Dandanes se večina žensk tudi med nosečnostjo zaveda zdravega načina življenja; sem spadata tako ustrezna prehrana, kot tudi prilagojena športna dejavnost.

Če je nosečnica zdrava in poteka njena nosečnost brez težav, ni razloga za izogibanje telesnemu naporu. Psihično in telesno močna oziroma kondicijsko dobro pripravljena nosečnica lažje prenaša nosečnost, je bolje pripravljena na porod in si po njem hitreje opomore. Primerna gibalna dejavnost in zdrava prehrana pozitivno vplivata na rast in razvoj ploda, koristita zdravju, pripomoreta k lažjemu porodu ter k hitrejši pridobitvi telesne kondicije, kot jo je imela ženska pred zanositvijo.

Vadba za nosečnice pa ni samo dobra priložnost za ohranjanje dobre telesne pripravljenosti, ampak tudi za druženje.

Vadbena enota traja 60 minut in je sestavljena iz ogrevanja, aerobnega dela, krepitve mišic in na koncu najljubšega sproščanja. Poudarek je na pravilni drži, krepitvi mišic medeničnega dna ter hrbtnih in trebušnih mišic.

Dober je občutek po končani vadbi, ko si prijetno utrujena in veš, da si nekaj dobrega naredila zase in za svojega, še nerojenega otroka.

 

Vadba poteka ob četrtkih, ob 17.30 uri, preko Zooma. Prva ura poteka v živo. V kolikor se bo situaciji v državi izboljšala, bomo migale v telovadnici. 

 

Cena mesečne karte je 40 eur. Enkraten obisk je 19.90 eur. Članarine ni.

 

Zaradi lažje organizacije in kvalitetne izvedbe, se je na vadbe potrebno prijaviti. Prijave sprejemam na mobitel:040 730 891 - Katja ali na meil: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Lepo vabljene bodoče mamice!

 

13.10.16 2

13.11.13 4

IMAG1830 z napisom

15.10.23 21 z napisom

kolaz noseck 1

Preberite več:
 


Sezona 2022/2023

VABLJENE NA VADBO! 

Začnemo v četrtek 6. oktobra 2022.

 

Vadba FIT PUNCA 

četrtek, 19.00-20.00, online

FIT NOSEČKA - INDIVIDUALNE URE VADBE v živo ali online.

Obvezne prijave na: info@fitnosecka.si ali na 040-730-891,Katja.

 

Športen pozdrav

Katja